הכשרות ברמנים

מה לומדים בקורס ברמנים של ברטנדר?

קורס ברמנים

חולמים לעמוד מאחורי בר, להכין קוקטיילים צבעוניים ולפגוש אנשים חדשים כל ערב? ברמנים לא רק מוזגים – הם יוצרים חוויות. קורס ברמנים הוא הדרך הכי מהירה (והכי מהנה) להיכנס לעולם הזה.

אבל מה בעצם לומדים בקורס? איך זה עובד? והאם זה מתאים גם למי שלא מכיר אפילו את ההבדל בין וויסקי לבורבון?

בואו נצלול לתוך כל הפרטים – בפשטות ובלי סיבוכים.

למה בכלל ללמוד ברמנות?

אם אתם מחפשים מקצוע עם גמישות, רווחיות ואקשן – ברמנות יכולה להתאים בול. אין צורך בתואר או ניסיון קודם. כל מה שצריך זה מוטיבציה, סקרנות, ואהבה לאנשים.

העבודה בבר מאפשרת לכם להרוויח טוב, לעבוד בשעות שמתאימות לכם, לשלב לימודים, ואפילו לטייל ולעבוד בעולם – בזכות המקצוע ביד.

אבל כדי להצליח באמת, חשוב ללמוד את המקצוע כמו שצריך. כאן נכנס לתמונה קורס הברמנים של ברטנדר – בית הספר המוביל בארץ, עם ניסיון של מעל 30 שנה.

אז מה באמת לומדים בקורס ברמנים?

1. היכרות עם עולם האלכוהול – לא רק לשתות, להבין

קודם כל – תכירו את היסודות. מה זה בכלל ג'ין? איך מכינים רום? ולמה טקילה איכותית חייבת להיות עשויה מאגבה כחולה?

בקורס תלמדו להבדיל בין סוגים שונים של אלכוהול, תבינו איך מייצרים אותם, מתי שותים אותם, ובמה הם שונים אחד מהשני. תלמדו גם על יינות, בירות, ליקרים מיוחדים, ואפילו קוקטיילים על בסיס קפה או תה.

הכול מועבר בצורה חווייתית, עם טעימות, סיפורים מעניינים, והסברים בגובה העיניים. פתאום עולם האלכוהול כבר לא מרתיע – אלא מסקרן.

2. אומנות הכנת קוקטיילים – שלב אחר שלב

זה אולי החלק הכי כיפי בקורס. תלמדו להכין עשרות קוקטיילים – מהקלאסיקות כמו מוחיטו, מרטיני וקוסמופוליטן, ועד יצירות מקוריות.

תלמדו להשתמש נכון בכלים של ברמן: שייקר, כפית ערבוב, ג'יגר, סטריינר ועוד. תתנסו בטכניקות מזיגה מקצועיות – מזיגה ישירה, ניעור, רטינה, בנייה בשכבות. ואפילו תטעמו תוך כדי.

החלק המעשי מתקיים בסביבה שמדמה בר אמיתי. לא רק להסתכל – אלא ממש לתרגל. זה מה שמכין אתכם לעבודה האמיתית כבר מהשיעור הראשון.

3. שירות לקוחות – לדעת לקרוא אנשים

היכולת לדבר עם אנשים, להבין מה הם רוצים ולתת להם הרגשה טובה – זו מיומנות קריטית לכל ברמן. קורס טוב לא מדלג על זה.

בברטנדר תלמדו איך לתקשר נכון עם לקוחות, איך להתמודד עם סיטואציות רגישות (כמו לקוח ששתה יותר מדי), ואיך להשאיר רושם חיובי.

תרגולים, סימולציות, ודוגמאות אמיתיות מהשטח – יכינו אתכם להתמודד עם כל סיטואציה מאחורי הבר.

4. ניהול בר – חשיבה עסקית למי שרוצה להתקדם

רבים מהבוגרים ממשיכים להיות מנהלי ברים, לפתוח עסקים משלהם, או לעבוד בחו"ל. בשביל זה צריך גם כלים ניהוליים.

תלמדו על ניהול מלאי, תמחור משקאות, עבודה מול ספקים, אחריות תברואתית, בטיחות, משמרות עובדים ועוד.

דוגמה: מה תעשו כשחסרים לכם כמה ליקרים לפני ערב עמוס? או איך תתמחרו קוקטייל שמכיל כמה מרכיבים יקרים? כלים כאלה יכולים לחסוך (או להרוויח) המון כסף.

למה דווקא ברטנדר?

  • מוניטין של מעל 30 שנה – המוסד הראשון בישראל לברמנים.

  • הכשרה מעשית בברים אמיתיים – לא רק לימודים בכיתה, אלא גם ניסיון בשטח.

  • קורס בפריסה ארצית – תל אביב, חיפה, ירושלים, באר שבע, ואפילו אילת.

  • תעודה בינלאומית – שתפתח לכם דלתות גם בחו"ל.

  • השמה לעבודה – ברטנדר עובדים ישירות עם עשרות ברים ומסעדות. הרבה בוגרים מתחילים לעבוד מיד בסיום הקורס.

מתאים גם לכם?

  • חיילים משוחררים שרוצים להרוויח מהר, בעבודה עם סטייל.

  • סטודנטים שמחפשים משרה גמישה ומשתלמת.

  • חובבי אלכוהול וקוקטיילים שרוצים להתמקצע.

  • אנשי שירות שרוצים לשדרג את הקריירה ולצאת מהשגרה.

אין צורך בניסיון קודם. גם אם אתם "לא יודעים להחזיק שייקר" – תלמדו הכול מאפס.

לסיכום: קורס שמתחיל בבר – ומסתיים בקריירה

אם אתם אוהבים אנשים, נהנים מאווירה טובה ורוצים ללמוד מקצוע לחיים – קורס ברמנים בברטנדר הוא הצעד הראשון שלכם לעולם מלא חוויות, טעמים ואפשרויות. אל תחכו לרגע המתאים – תצרו אותו.

להרשמה לקורסים הקרובים ולמידע נוסף – היכנסו לאתר:
https://bartender.co.il/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *